Letní Festivaly

        Sedím takhle s noťasem na klíně a přemýšlím, co asi budu dělat létě vydám se na trip, festival nebo něco jiného, ještě nevím co přesně, ale jedno vím jistě doma nezůstanu a dát si pře výškou dobrodružství by taky mohla být sranda.
     A ejhle vyběhla mi zajímavá reklama na hudební festival v Maďarsku, říkám si proč zrovna tenhle festival by mě měl zaujmout a tak si rozkliknu  program co byl letos a ouuuuuuuuu!
Nevěřím vlastním očím jaká jména se objevují Rihanna,Muse,Sia,David Guetta a to není všechno.
Tak na tenhle festival musím, prostě musím. Rozklikám cenu vstupenky a zírám ještě víc, no blíží se přece Vánoce tak aspoň mám vánoční dárek :D
     Ale co bych tímto objevem chtěla vlastně sdělit, momentálně to asi nebude moudro nebo životní motto jen prostě tip na zajímavou akci se zajímavými jmény.
   A kdo ví třeba se tam potkáme.
Ale tím nechci nějak urazit naše festival, protože například Majáles je naprosto bombastický a pokud toužíte po zahraniční hudbě ale nechce se vám jezdit do ciziny, mám pro vás super tip a to COLOURS OF OSTRAVA, kde se v roce 2017 představí Birdy a to si myslím, že to stojí za to,navíc atmosféra je nezapomenutelná.Navíc COLOURS se jednoznačně vyrovná i zahraničním festivalům,jelikož letos byl úchvatně a profesionálně organizovaný.
  Tím samozřejmě nechci opomenout další festivaly jako Trnkobraní,SázavaFest,Festival v Ulicích a mnoho a mnoho dalších, určitě pokud budete mít možnost tak na nějaký fesťák zajděte.Stojí to za to.

                                        A na závěr přidám své osobní fotky z Majálesu ♥


So Enjoy your day ♥
A nezapomeňte život se má žít ne jen prožít.

Share this:

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat