Relax

Tak se tu zase po měsíci hlásím v plné formě :)
Je čas abych začala psát pravidelně ,protože se fakt hrozná.Ale stalo se teď několik věcí co se týká výletů,cestování a takových.
První věc je,že jsme byli předminulou sobotu v Brně na Extremely Bungee Festival.Což je vlastně Bungee Jumping ze 120 metrů a zároveň nejvyšší bungee konaný v české republice.Budu stříhat video tak ho sem pak dám.
Další moje kroky byly do Maďarska do AquaWorld Resort Budapešť,což je hotel s aquaparkem,já už tam byla po třetí a musím říct že pokaždé si tam krásně odpočinu a zrelaxuju,Navíc hotel se nachází nedaleko hlavního města,takže je skvělá příležitost vypravit se do Budapešti,jen to chce pevné nervy a klid v duši.
Třetím mým výletem byla Praha.Jeli jsme tam se školou a ačkoliv tam pršelo,fučelo a byla strašná kosa byl to úžasný výlet.Není nad to vyrazit s partou lidí,se kterýma se kamarádíte a užít si skvělý výlet,stalo se tam sice pár věcí na které nejsme pyšní,ale všichni jsme tam jeli s vědomím,že je to poslední školní výlet takže je potřeba i ho užít.A povím vám tolik památek kolik jsme jich prohlédli za 4 dny jsem snad v tak krátkém časovém úseku neviděla ani náhodou,ať to byla známá místa jako Karlův most,Národní divadlo a takové,nebo i místa pro mě celkem neznámá jako židovské synagogy,výlet to byl parádní.
Ale dost o mých současných výletech.Je tady něco o co bych se s vámi ráda podělila.
Uvažuji nad tím,že jedna z mých přihlášek poputuje na žurnalistku,je to sice velký risk,jelikož je strašně těžké najít uplatnění v tomto oboru, ale přece jenom zkusit bych to chtěla,psaní mě baví a doufám,že baví i vás jako čtenáře.

Toť vše z mého po měsíci vydaného článku
Enjoy your day ♥


Share this:

CONVERSATION

0 komentářů:

Okomentovat